Mrt

OKULUMUZDA YAPILACAK OLAN 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAV TAKVİMİNE AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

Okulumuzda yapılacak olan sınavların konu-soru dağılım listelerine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Matematik Zümre Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu ve öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen "Genç Zekalar" oyun turnuvası dereceye giren öğrencilerin belirlenmesiyle sona erdi.

Şbt

25 OCAK PAZAR GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAK OLAN BERAT KANDİLİ PROGRAMINA TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Şbt

Okulumuzda "Genç Zekalar" temalı oyun turnuvası düzenlenecektir. Başvuracak öğrencilerin okulumuz Matematik Zümresine başvurmaları gerekmektedir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 23 Aralık Cumartesi saat 19.00'da çevrim içi olarak İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Safahat Kitabı" konulu bilgi yarışması yapılacaktır.

Ara

Okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize afet farkındalık eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzun katkılarıyla hazırlanan Genç Bilal'ler Ezan okuma yarışması Ağrı İl finali ilçemizde yapıldı.