Hedef Yks

Nis

Öğretmenlerimiz için OGM materyal sitesinin tanıtımı yapılarak siteden nasıl faydalanacakları hakkında bilgi verildi.

Nis

YKS sınavına 40 gün kala rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimizde oluşabilecek motivasyon eksikliği ve sınav kaygısına yönelik seminer verildi.

Mrt

Tutak Müftümüz Şahmurat KAYA'nın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerimiz için mesleki bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Hedef Yks koordinatörleri ile il bazlı zümre toplantısı yapıldı. Toplantıda alınan kararlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Hedef Yks kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Ezgi SESLİ tarafından 12.sınıf öğrencilerimize "etkili ders çalışma ve etkili motivasyon" temalı seminer verildi.

Şbt

Akademik Takip Komisyonumuzca "Sınavına Okulunda Hazırlan" temalı afişler hazırlanarak okulumuz panosunda sergilendi.

Ock

Okulumuzun çeşitli yerlerine MSÜ sınavıyla ilgili bilgilendirme afişleri asıldı.

Ock

Okulumuza mesleki bilgilendirme yapması için Dr. Ayşe Hanım'ı davet ettik.

Ara

Okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu IHL Meslek Dersleri soru çözüm saati yapıldı.

Ara

Akademik Takip Komisyonumuzun belirlemiş olduğu deneme tarihleri doğrultusunda okulumuzda denemeler gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki görsellere tıklayarak deneme sınavı tarihlerine ulaşabilirsiniz.

Ara

Akademik Yayın Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda okulumuzun pansiyonunda kalan öğrencilerimiz için her cuma akşamı gerçekleştirilecek olan mini denemelerimiz 8 Aralık Cuma günü itibariyle başladı.

Ara

Okulumuza davet ettiğimiz mezun öğrencilerimiz Yks hazırlık sürecinde yaşamış oldukları deneyimleri öğrencilerimize anlattı ve yapılan konuşma sonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.